Campus Universitari de la Mediterrània

Empreses més eficients i competitives amb Six Sigma i la metodologia DMAIC

CUM 08-05-2017 17:34 Lectures 1251

Six Sigma és una estratègia de millora, una eina que té per objectiu fer que les empreses siguin més eficients i competitives. Es basa en una organització amb responsabilitats ben definides, el seguiment d'unes etapes que asseguren que no s'oblidarà res important i en l'ús de dades convenientment recollides i analitzades- per a la presa de decisions.

Es tracta de proporcionar les capacitats i habilitats necessàries per liderar equips de millora. Això s'aconsegueix a través d'una formació-acció basada en l'èmfasi dels conceptes, la utilització de programari especialitzat i el desenvolupament d'un projecte de millora.

En aquest context, el Campus Universitari de la Mediterrània us proposa la conferència gratuïta (prèvia inscripció) sota el títol de “Six Sigma i la metodologia DMAIC”, la qual tindrà lloc el proper dimarts 16 de maig a les 18 hores a l’auditori de Neàpolis. La xerrada anirà a càrrec d’Anna Carré, psicòloga i Coach&Lean Six Sigma. Consultant amb 36 anys d’experiència a l’industria farmacèutica i apassionada per la Millora Continua.

El perfil de les persones a qui s’adreça la formació és molt divers, tant des del punt de vista de la formació prèvia (enginyers, farmacèutics, biòlegs, economistes, psicòlegs, metges ...) com del càrrec que ocupen en l'organització.

També és molt variat el tipus d'organitzacions de procedència, es pot aplicar pràcticament a tots els sectors, mides i estats d'implantació d'alguna metodologia de millora: des de les que tenen un sistema avançat funcionant correctament, fins a les que estan començant a plantejar-se la seva implantació, sense oblidar les que volen revitalitzar-lo.

El blog del CUM

Campus Universitari de la Mediterrània

Campus Universitari de la Mediterrània

Activitats i cursos des d'una dimensió mediterrània

http://www.campusmed.net

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres