Carnaval 2018

Comunicat de Gràfiques Ferpala

Gràfiques Ferpala s’encarrega EN EXCLUSIVA del programa i la revista oficial del Carnaval 2018 de Vilanova i la Geltrú

Gràfiques Ferpala 04-12-2017 9:11 Lectures 1375
Gràfiques Ferpala. Gràfiques Ferpala

Gràfiques Ferpala. Gràfiques Ferpala

Gràfiques Ferpala ha estat l’escollida per la FAC (Federació d’Associacions pel Carnaval) per produir el programa i la revista oficial del Carnaval de Vilanova 2018.

Tot i això, en els darrers dies hem conegut que una empresa està venent una publicació que bateja com “La Revista Oficial del Gremi d’Hosteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú. Edició Especial Carnaval 2018”.

Gràfiques Ferpala, després de posar en comú aquesta situació amb la FAC, i l’entitat al seu torn a l’Ajuntament de Vilanova, vol deixar clar el següent:

1) Gràfiques Ferpala s’encarrega EN EXCLUSIVA del programa i la revista oficial del Carnaval 2018 de Vilanova i la Geltrú

2) Lamentem profundament la confusió que ens consta pot haver creat aquesta empresa entre el teixit empresarial de la nostra ciutat

3) Finalment, volem felicitar públicament la FAC per haver triat una impremta local de Vilanova i la Geltrú com Gràfiques Ferpala per confeccionar la revista oficial del Carnaval del 2018.

Seguim treballant conjuntament amb la Federacio D'associacions Pel Carnaval i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per confeccionar la millor revista oficial del Carnaval de Vilanova, per nosaltres el millor Carnaval del món!

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No