Festa Major 2018

Comunicat del govern de Sant Sadurní en relació al pregó de Fires i Festes

L'Ajuntament de Sant Sadurní lamenta el greuge que la polèmica està ocasionant a l'alcaldessa de Cañete La Real

Equip de govern de Sant Sadurní 12-09-2018 10:29 Lectures 1884
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. Eix

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. Eix

L'equip de govern de Sant Sadurní d'Anoia vol lamentar públicament el malestar que s'ha generat al poble agermanat de Cañete La Real, arran del pregó de Fires i Festes en què va participar-hi la seva alcaldessa, Josefa Jurado, i de la polèmica que alguns partits han volgut generar per les banderes i pancartes que es van penjar al balcó de l'Ajuntament durant aquest acte.

Ens dol profundament el greuge que aquesta situació està ocasionant a l'alcaldessa de Cañete, a la qual li tenim una gran estima i que ha estat víctima involuntària d'aquesta situació. Va pronunciar un pregó sense cap tipus de connotació política i va ser molt ben rebut i aplaudit pel públic que va congregar-se a la plaça de l'Ajuntament.

Les reivindicacions legítimes de la majoria del consistori en cap cas anaven dirigides a les persones encarregades de fer el pregó de Fires ni als municipis ni regions que representen, sinó que són fruit del moment polític i social que està vivint Catalunya. I volem manifestar el nostre rebuig a l'actitud d'algunes formacions polítiques que, per qüestions partidistes i interessades, pretenen malmetre la cordial i afectuosa relació que mantenen ambdós municipis i les seves institucions.

Des de l'Ajuntament de Sant Sadurní continuarem treballant per seguir enfortint els lligams de cooperació amb tots els nostres municipis agermanats.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans