Festa Major 2018

Comunicat del govern de Sant Sadurní en relació al pregó de Fires i Festes

L'Ajuntament de Sant Sadurní lamenta el greuge que la polèmica està ocasionant a l'alcaldessa de Cañete La Real

Equip de govern de Sant Sadurní 12-09-2018 10:29 Lectures 1556
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. Eix

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. Eix

L'equip de govern de Sant Sadurní d'Anoia vol lamentar públicament el malestar que s'ha generat al poble agermanat de Cañete La Real, arran del pregó de Fires i Festes en què va participar-hi la seva alcaldessa, Josefa Jurado, i de la polèmica que alguns partits han volgut generar per les banderes i pancartes que es van penjar al balcó de l'Ajuntament durant aquest acte.

Ens dol profundament el greuge que aquesta situació està ocasionant a l'alcaldessa de Cañete, a la qual li tenim una gran estima i que ha estat víctima involuntària d'aquesta situació. Va pronunciar un pregó sense cap tipus de connotació política i va ser molt ben rebut i aplaudit pel públic que va congregar-se a la plaça de l'Ajuntament.

Les reivindicacions legítimes de la majoria del consistori en cap cas anaven dirigides a les persones encarregades de fer el pregó de Fires ni als municipis ni regions que representen, sinó que són fruit del moment polític i social que està vivint Catalunya. I volem manifestar el nostre rebuig a l'actitud d'algunes formacions polítiques que, per qüestions partidistes i interessades, pretenen malmetre la cordial i afectuosa relació que mantenen ambdós municipis i les seves institucions.

Des de l'Ajuntament de Sant Sadurní continuarem treballant per seguir enfortint els lligams de cooperació amb tots els nostres municipis agermanats.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No