Eleccions municipals

Posicionament del PDeCAT sobre les eleccions municipals 2019

PDeCAT Vendrell 08-01-2019 16:36 Lectures 658

Les properes eleccions municipals del 26 de maig seran uns comicis on El Vendrell hi ha de sortir guanyant per sobre de qualsevol rivalitat política. La vila n’ha de ser la principal protagonista per, entre tots, buscar-ne el millor present i futur possible.

En aquest sentit, vam valorar positivament la iniciativa de l’ANC de fer de mediadora i de buscar un punt de trobada de les diferents forces independentistes per tal d’unir esforços de cara a les properes eleccions. Ja des del mes de novembre, on no es va poder configurar un govern alternatiu de front democràtic, les energies del PDeCAT del Vendrell s’han centrat a dur a terme el programa electoral que ens havien fet confiança les vendrellenques i vendrellencs des de les regidories del govern de la ciutat. Aquest programa, executat en més del 75%, és el nostre contracte de compromís amb el Vendrell. Seguim i seguirem: no ens aturarem fins a l’últim dia de la legislatura.

Tot i així, creiem que hem de fer un pas més per part de totes les forces polítiques que creiem en uns objectius de país i, entenent la proposta de l’ANC per buscar un comú denominador, el PDeCAT del Vendrell creu que ha de participar en qualsevol iniciativa que es plantegi perquè les vendrellenques i vendrellencs tinguin, a les properes eleccions municipals, el millor projecte possible. Creiem que la força de la unitat dels col·lectius, entitats, associacions i també de tothom a títol individual, sense condicionants de partida, és la millor base per construir.  

Per això, emplacem a la resta de forces polítiques a sumar-se a aquesta iniciativa a través del paper de l’ANC com a punt de trobada i a teixir les màximes oportunitats possibles i a manifestar-se públicament, tant si s’hi sumen com si ho rebutgen.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans