Dia Internacional de la Dona

El 8 de març, trá-trá! També és el vostre dia, homes

El divendres és un crit a la llibertat i apoderament, però a l'uníson feminista. Us esperem, companys de viatge, cap a un futur molt més obert i alliberat de rocoses pedres en el camí

Aina Flores 04-03-2019 12:15 Lectures 2232
El 8 de març, trá-trá! També és el vostre dia, homes. EIX

El 8 de març, trá-trá! També és el vostre dia, homes. EIX

Homes, 

em dirigeixo a vosaltres per a recordar-vos que el dia 8 de març no només és el dia internacional de la dona treballadora. El 8M és molt més que això. És part d'una revolució que posa en dubte el compliment de la igualtat d'oportunitats de les persones. 

El divendres és un crit a la llibertat i apoderament, però a l'uníson feminista. Us esperem, companys de viatge, cap a un futur molt més obert i alliberat de rocoses pedres en el camí.

Després de la batalla que iniciaren les nostres avantpassades, fa ja més d'un segle, nosaltres seguim els seus passos, malgrat ser un camí tortuós i ple d'espines jurídiques, socials i emocionals.

Seguim fortes, però no volem estar soles.

Seguim decidides a travessar límits, però no és necessari que ho fem soles.

Que els carrers es tenyeixin de morat per continuar cap al triomf; color que representa la noblesa, la dignitat i el costat romàntic de la lluita. 

Oblideu-vos de les dones que es consideren superiors a vosaltres, tenyides d’ignorància; aquelles que us miren de reüll i us fan sentir incòmodes acostant-vos a la manifestació. Aquesta carta pot ser fins i tot per a elles. La seva actitud no representa al feminisme, des del moment en el qual us exclou, de forma despectiva, davant la co-responsabilitat cap a la igualtat d’oportunitats.

Hi ha molts valors que s’han recuperat des del que l’home és home, encara que tinguin dubtes.

El 8M tindrà més força si existeix una visió heterogènia dels nostres drets. Compartiu l'asfalt al ritme dels nostres passos, crits i aplaudiments. Acolliu-vos als cants de llibertat, perquè fins a aquesta pujada de to de veu, requereix un timbre greu per a sonar amb més potència.

Prosseguiu la marxa, amb el cap alt. Aquesta imatge que es dibuixa al final del carrer, serà la igualtat d'oportunitats que desitgem.

No ens mireu, fotografieu i somrigueu des de la distància.

De tot cor, uniu-vos a la revolució,

Aina Flores Hidalgo
Llicenciada en pedagogia. Nº de col·legiada 01528
Sexòloga.
Twitter
afhpedagogia@gmail.com
LinkedIn: Aina Flores Hidalgo

Reculls de pedagogia

Aina Flores Hidalgo

Aina Flores Hidalgo

La pedagogia que t'escolta, la pedagogia a la mida de cadascú

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No