Eleccions municipals

Comunicat d'Entesa sobre un acord de govern amb Junts per La Granada

Comunicat d'Entesa sobre un acord de govern amb Junts per La Granada. Entesa

Comunicat d'Entesa sobre un acord de govern amb Junts per La Granada. Entesa

Vistos i analitzats el resultats de les eleccions municipals a la Granada, des de l’Entesa – Acord Municipal considerem que, malgrat la nostra nova victòria a les urnes, la diferència de 31 vots respecte Junts per la Granada i el conseqüent empat en el nombre de regidors, la millor manera de reflectir-ho a l’Ajuntament en els propers quatre anys és un govern d’unitat amb el repartiment de dos anys de l’alcaldia per cadascú.

Entenem que és el més just segons els sufragis de més del 80% dels granadencs i granadenques i suposa una oportunitat històrica per treballar conjuntament i llimar les diferències, sempre en el terreny polític, que hem tingut els dos partits polítics principals del nostre municipi. També creiem que el moment polític que viu el nostre país reclama d’un pacte d’aquestes característiques per poder treballar amb les institucions catalanes on hi governen partits de caràcter independentista.

Així ho vam fer saber al candidat de Junts per la Granada l’endemà mateix de conèixer els resultats de les eleccions, però deu dies després de formalitzar la proposta seguim sense rebre cap mena de resposta. Des de l’Entesa – Acord Municipal creiem que la nostra proposta és la meva justa i seguim confiant que pugui acabar aplicant-se.

També et pot interessar