Festa Major 2019

Comunicat oficial dels balls de la Festa Major de Vilafranca del Penedès

El vostre incivisme no ens deixa ballar

Balls de Festa Major 27-08-2019 12:30 Lectures 3194
Comunicat oficial dels balls de la Festa Major de Vilafranca del Penedès. EIX

Comunicat oficial dels balls de la Festa Major de Vilafranca del Penedès. EIX

En els darrers anys, al carrer de la Palma entre la plaça Llorenç i Barba i el carrer Sant Joan, els balls hem patit manques de respecte, agressions violentes i agressions sexistes (tocaments, insults, vexacions, aixecades de faldilles, intents de manipular armes de foc, agressions a les peces, etc.) Per part del públic concentrat en aquest espai a la processó del dia 30.

Davant d'aquesta problemàtica, l'ajuntament i la regidoria de cultura, després d'haver mantingut un seguit de reunions durant els mesos previs a la festa, no han fet cap proposta que aporti solució, fet que ens ha portat a actuar per a defensar la nostra integritat.

Per aquest motiu, els balls en unanimitat hem acordat que, per a preservar la integritat i garantir la seguretat de les peces i de les balladores i balladors del seguici festiu, es prendran una sèrie de mesures que en conseqüència alteraran el ritme de la processó.

Creiem que és INTOLERABLE que es produeixin les agressions esmentades anteriorment, així com la indiferència i la no-operància de les autoritats.

El vostre incivisme no ens deixa ballar.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No