Rodalies

Junts per l'Arboç reclama un tren cada 30 minuts

Junts per L'Arboç 30-01-2020 16:59 Lectures 808

El Grup Municipal ha presentat una moció per reclamar més freqüència de pas a l’estació de L’Arboç així com incloure el municipi a la mateixa zona que Vilafranca abaratint així el cost del transport.

Segons han manifestat els regidors de Junts per L’Arboç “el tren és el mitjà de transport col·lectiu més emprat per la gent de l’Arboç i en un context de crisi climàtica on s’està començant a penalitzar l’ús de vehicles de combustió a les grans ciutats, és necessari que la pròpia administració ofereixi alternatives per garantir la mobilitat i l’accés a la ciutat”.

Així mateix, reclamen una perspectiva comarcal per tal de donar resposta a les noves formes de mobilitat derivades de la crisi climàtica i a la vegada acosti el Baix Penedès a les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona, ja sigui amb l’increment de freqüències de pas o amb la democratització dels seus preus.

El ple se celebrarà el dijous 30 de gener a les 19.00 a l'Auditori Municipal de l'Arboç. 

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No