45 anys d’experiència

Gràfiques Ferpala es converteix en el proveïdor integral de serveis gràfics

Ferpala, la impremta vilanovina amb més de 45 anys d’experiència, estrena una nova màquina d’impressió digital amb una qualitat excepcional que permet la realització de petits tiratges sobre tot tipus de papers i quaderns

Redacció 05-02-2020 10:32 Lectures 413
Gràfiques Ferpala es converteix en el proveïdor integral de serveis gràfics. EIX

Gràfiques Ferpala es converteix en el proveïdor integral de serveis gràfics. EIX

Ferpala, la impremta vilanovina amb més de 45 anys d’experiència, estrena una nova màquina d’impressió digital amb una qualitat excepcional que permet la realització de petits tiratges sobre tot tipus de papers i quaderns.

Amb aquesta nova incorporació dins del catàleg de serveis que ofereix Gràfiques Ferpala es converteix en proveedor de servei gràfic integral ja que pot donar respostes a qualsevol tipus de necessitat que tingui el client: des de targetes passant per revistes, retolació de vehicles o impressions de gran format.

La impressió digital és una tendència a l’alça per a edicions curtes de treballs i era el repte pendent de Ferpala perquè volia aconseguir la màquina amb les millors prestacions pel què fa a productivitat i qualitat. Ara ho ha aconseguit amb aquesta eina que redueix molt els costos d’impressió i el temps.

Coses d'empresa

Eix Diari

Eix Diari

Les notícies de les empreses del Garraf, Alt i Baix Penedès

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres