Falta de recursos

Situació preocupant a la Policia Local de Sant Pere de Ribes

Des de el Sindicat de Funcionaris de la Policia de Sant Pere de Ribes volem fer arribar als mitjans la nostra penosa situació. Ens trobem en una situació de falta de personal límit, sempre sota mínims amb una o, amb sort, dues patrulles per cobrir els nuclis de Ribes, Les Roquetes i les diverses urbanitzacions i amb el risc que això comporta per a nosaltres i per a la seguretat del municipi. Hem arribat al punt que aquesta nit passada no hi ha hagut cap patrulla de Policia Local al municipi.

A més hem de sumar el fet de que les dependències que tenim no son adequades per a una policia moderna, ens trobem en un anexe a la masia de Can Puig compartint espais amb serveis que no tenen res a veure amb la tasca policial, augmentant el risc, tant de policies com d'usuaris i en detriment de poder oferir un servei de qualitat al ciutadà.

Hem de sumar també al nostre greuge el fet que fa anys que no rebem cap tipus de formació policial incloses les pràctiques de tir, que la llei obliga a realizar, al menys, dues per any.

Els nostres agents treballen cada dia donant el 100%  d'ells mateixos, tant en temes de seguretat com de trànsit, sense mitjans, sense efectius i amb un sou que està per sota de la mitjana de les policies de Catalunya. En la situació actual de pandèmia i durant l'estat d'alarma la policia ha estat i està treballant al 100%, tal com exigeix l'equip de govern, mentre gran part de l'ajuntament continua teletreballant.

Hem arribat a una situació límit i per això ho volem posar en coneixement de la ciutadania la nostra precaria situació.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar