Política municipal

Desmuntem les mentides de l’alcaldessa en relació a la recepció de la credencial

El passat 22 de setembre, la CUP de Gelida anunciava que l’alcaldessa, Lluïsa Llop i el seu equip de govern els havien intentat deixar sense representació en el plenari que es va celebrar el mateix dia.

Després de fer gestions amb la Junta Electoral Central, la CUP demostra com l’Ajuntament de Gelida va rebre el 13 d’agost la credencial del regidor entrant. D’aquesta manera es constata la negligència del consistori.

En la mateixa carta tramesa per la JEC, es pot observar com aquest correu electrònic, enviat a gelida@diba.cat va ser llegit el 19 d’agost.

Tanmateix, es constata la mentida de la Sra. Alcaldessa en declaracions a la revista la Flama on afirma: “L’ajuntament no va tornar a tenir cap notícia fins que el 21 de setembre el regidor entrant de la CUP es posa en contacte amb la secretaria municipal i li diu que a consulta de la CUP a la JEC, aquesta li diu que la credencial s’ha emès i enviat a Gelida el 13 d’agost.”

Per tant, a causa de “la nova normalitat” l’alcaldessa hauria de saber:

1- Un correu electrònic ÉS un mitjà vàlid per notificar l’acceptació de la credencial.

2- La CUP no acusa a ningú injustament, ni a la secretària ni al personal funcionari de l’ajuntament, ans al contrari, i tal com demostra el document de la JEC, la credencial va ser vista el 19 d’agost.

3- Vist el sospitós bloqueig que estava eternitzant el relleu de regidoria, va haver de ser el propi damnificat qui actuant de motu propi contactà amb la JEC.

Què li depararà a Gelida amb una alcaldessa que menteix d’una manera tan poc escrupolosa? Amb quina finalitat s’actua d’aquesta manera? Tan difícil és admetre que van cometre un error? Donarà alguna explicació al respecte, o qui dia passa any empeny? Es disculparà públicament amb la mateixa vehemència que “dispara” contra la CUP?

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!