Formació professional

Visita de l’alcaldesa de Sant Pere de Ribes a les instal·lacions del Gremi d’Intal·ladors del Garraf

Visita de l’alcaldesa de Sant Pere de Ribes a les instal·lacions del Gremi d’Intal·ladors del Garraf. EIX

Visita de l’alcaldesa de Sant Pere de Ribes a les instal·lacions del Gremi d’Intal·ladors del Garraf. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest dimarts dia 9 de març hem rebut la visita a les instal·lacions del Gremi D’instal·ladors d’Electricitat, Aigua, Gas, Calefacció, Climatització i afins de la Comarca del Garraf de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i Anna Herrera Bordallo, regidora de Desenvolupament Econòmic; Patrimoni; Habitatge; Serveis Socials i Ocupació.

La visita ve donada per l’interès tant del Gremi del Garraf com a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes en potenciar la formació i d’aquesta manera fomentar la preparació tant del professionals en actiu com a persones en l’atur en el camps de l’autoconsum i tot el relatiu a les energies renovables.

Amb els projectes que volem portar endavant es vol potenciar no només la formació sinó l’ocupació en el municipi de Sant Pere de Ribes, donat un valor afegit a la bona preparació i especialització amb el suport tècnic del Gremi del Garraf.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local