Formació professional

Visita de l’alcaldesa de Sant Pere de Ribes a les instal·lacions del Gremi d’Intal·ladors del Garraf

Visita de l’alcaldesa de Sant Pere de Ribes a les instal·lacions del Gremi d’Intal·ladors del Garraf. EIX

Visita de l’alcaldesa de Sant Pere de Ribes a les instal·lacions del Gremi d’Intal·ladors del Garraf. EIX

Aquest dimarts dia 9 de març hem rebut la visita a les instal·lacions del Gremi D’instal·ladors d’Electricitat, Aigua, Gas, Calefacció, Climatització i afins de la Comarca del Garraf de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i Anna Herrera Bordallo, regidora de Desenvolupament Econòmic; Patrimoni; Habitatge; Serveis Socials i Ocupació.

La visita ve donada per l’interès tant del Gremi del Garraf com a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes en potenciar la formació i d’aquesta manera fomentar la preparació tant del professionals en actiu com a persones en l’atur en el camps de l’autoconsum i tot el relatiu a les energies renovables.

Amb els projectes que volem portar endavant es vol potenciar no només la formació sinó l’ocupació en el municipi de Sant Pere de Ribes, donat un valor afegit a la bona preparació i especialització amb el suport tècnic del Gremi del Garraf.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!