Obituari

Pèrdues inesperades

El passat dia 19 d’abril el doctor Poch ens va deixar, creant un important buit al nostre equip. La  seva voluntat de cooperar, proposar i insistir per millorar el poble era tant gran com important  per seguir mantenint l’equip i el projecte. 

El seu coratge i coneixement, reconegut expert en el camp de la neurocirurgia infantil, van fer  que ajudés a molta gent. Mai va tenir un no per resposta i va visitar o derivar a moltes persones  que ho necessitaven. 

Com a candidat, va fer propostes i projectes molt importants. Un dels seus treballs va ser la  creació i viabilitat d’un centre de dia per la gent gran a Sant Quintí. Va estudiar què es  necessitava, com el faríem, on el faríem, quin pressupost necessitàvem i fins i tot, com es  gestionaria.

Les seves ganes, combinades amb una llarga experiència, feien que el projecte fos  totalment factible i real. Per presentar-lo a tothom, va fer venir a Sant Quintí el seu company  d’ofici i amic, en Xavier Trias, alcalde de Barcelona. 

El Josep Maria el dia de les eleccions, en saber el resultat, ens va dir a tots que l’important era  ser-hi, que aquest cop el poble no volia que Junts Per Sant Quintí els solucionés els problemes  que tenien. 

Per ell i per Sant Quintí seguirem treballant dia a dia. No oblidarem el seu fer, sempre disposat  i amb ganes de millorar-ho tot. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!