Sanitat pública

El Grup Pro Sanitat Pública s’ha reunit amb el Comitè d’Empresa de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

Imatge de la trobada. Eix

Imatge de la trobada. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El divendres, 28 de maig es va celebrar una reunió entre el Grup ProSanitat Pública i el Comitè d’Empresa de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Durant la reunió es va poder tractar diversos temes entre els quals es destaca la valoració negativa que es fa de la recent fusió del Consorci Sanitari entre l’Alt Penedès i el Garraf, ja que segons es va fer saber, no s’han complert les expectatives que es van crear en realitzar-se la fusió.  

Un altre dels punts destacats que es va poder contrastar amb el comitè, ha estat la manca de personal sanitari. Aquesta situació provoca que els professionals no puguin destinar el temps necessari a les visites i també que es produeixin llargues esperes, de manera que tot plegat repercuteix en l’atenció a l’usuari.

Membres del comitè van expressar també la seva preocupació perquè, ara que la pandèmia es va controlant, sortiran tots els casos que no s’han tractat a causa de la situació sanitària. Ja sigui perquè el pacient ha retardat la seva consulta al metge o perquè les visites i proves s’havien cancel·lat i posposat a causa del Covid.

Tot plegat queda més afectat per una manca de finançament que ja s’arrossega de fa temps.

Malgrat tot, hi ha satisfacció perquè en aquests moments no hi ha cap pacient ingressat amb Covid19 i tothom va coincidir a manifestar que cal treballar per a la millora de la Sanitat Pública.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local