Mobilització ciutadana

Resposta de La Daurada a la concentració que reclamava un model d'oci nocturn més segur

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Daurada emet aquesta nota per desmentir l'acusació que es desprèn del “manifest” llegit a la concentració que va tenir lloc divendres 26 de novembre a la Plaça de la Vila.

1. La Daurada compta amb un Punt Lila (punt d'informació i acompanyament per a les possibles víctimes d’agressions sexistes) degudament senyalitzat a l’accés principal i a la zona interior de les nostres instal·lacions des del passat 6 de novembre, coincidint amb la recent reobertura de l’oci nocturn. Aquesta iniciativa es va posar en coneixement del govern de la ciutat el 8 de novembre instant-los a crear un espai municipal d’aquestes característiques a les proximitats de la zona d'oci del Dic de Ponent.

2. En aquest sentit, tota la nostra plantilla està especialment sensibilitzada per actuar en cas de produir-se algun incident de tipus sexista, i podem afirmar que la nit del 14 de novembre ningú es va adreçar al Punt Lila ni tampoc a cap membre del nostre personal per denunciar cap assetjament, tal com queda reflectit a les gravacions de les càmeres de seguretat de l’espai.

3. Per últim, volem clarificar que després de la reunió sol·licitada per La Daurada, que va tenir lloc dimecres 24 de novembre, amb representants dels Mossos d'Esquadra, Policia Local, Ports de la Generalitat i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, es va determinar per totes les parts presents la necessitat de revisar els protocols que s'han d’establir per a coordinar les actuacions conjuntes entre Mossos, Policia Local i la nostra empresa de seguretat privada a la zona del Dic de Ponent.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!