Coronavirus

Frustració i desesperació

L'oci nocturn ha estat un dels més perjudicats des que el COVID-19 va arribar a Catalunya. Ells han fet tot el possible per mantenir-se en peus, però molts no ho han aconseguit, arribant a fer fallida i tancar completament el seu negoci.

La desesperació persisteix davant aquest Cap d'any 2021-2022. Es pensava que el sector de l'oci nocturn anava a recuperar les seves pèrdues, ja que la majoria d'establiments en una setmana havien venut totes les entrades.

De fet, les restriccions també s'han notat en l'augment de preu de les entrades. A causa de l'aforament i altres circumstàncies, el preu mitjà de la primera remesa d'entrades per a aquest cap d'any era d'entre trenta i cinquanta euros. Un preu que igualment els joves han estat disposats a pagar.

Tot això que suposarà? Botellots i macrofestes. Una situació que ja vam viure l'any passat. És clar que els joves tenen ganes de sortir i cada vegada més. Encara que la majoria entén la situació actual, hi ha molts que faran tot el possible per poder sortir de festa.

Esperem que aquest 2022 aquest sector pugui remuntar, ja que forma una gran part de la nostra economia a Catalunya.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!