Reforma del passeig

Sort que tenim un Ajuntament optimista!

Arran de la moguda muntada pel Col•lectiu “Baix a Mar” per intentar aturar l’aprovació de l’“Estudi de detall de la plaça del Port” i impedir així la construcció d’edificis arran de mar, en la zona portuària del Passeig Marítim, l’Ajuntament, fent costat a Ports de la Generalitat (promotor de l’Estudi) va muntar una espècie d'enquesta amb un bon desplegament de mitjans: cartells anunciadors, pàgina web municipal, vídeos, TV, anuncis als diaris, fulletons repartits o posats a les bústies de les cases, i cinc actes municipals amb alcaldessa, funcionaris etc. inclosos, en diferents AAVV i locals de Vilanova.

Mitjans potents, pagats per tots.

El col•lectiu “Baix a Mar” ha col•locat pancartes fetes amb llençols vells, que ens hem pintat “naltros”, hem acudit a les entrevistes que ens han volgut fer els mitjans de comunicació, hem fet dues presentacions a l'AAVV de Mar. I gastant espardenya hem recollit signatures contra l’estudi.

Campanya que no ha arribat a 300 € , en total, pagats a “escot”.

L’Ajuntament, que Déu li conservi l’optimisme!, està satisfet perquè diu que en l'enquesta ha tingut un resultat favorable del 70%. Veiem els resultats :

Ajuntament :  

Participants totals que han votat en l’enquesta : 348
Votants a favor de l’Estudi de detall : 241

Col•lectiu Baix a Mar:

Signatures entregades a l’Ajuntament contra l’estudi de detall: 2.630

Si volem jugar amb els números, juguem-hi!

Cens de Vilanova per les Europees: 47.971 persones
Votants en l’enquesta municipal per la plaça: 0,725% de vilanovins
Votants a favor de l’Estudi de detall per a la plaça: 0,5002% de vilanovins
Signatures contra l’Estudi de detall per a la plaça: 5,48% de vilanovins

Per tant, per cada vot a favor del pla tenim deu signatures en contra.

Ens preguntem: I si haguessin tingut un únic votant i aquest vot els hi fos favorable?, potser dirien, ben cofois, que han obtingut a favor un 100% de vots...

Val més tractar amb gent optimista que no pessimista, per tant estem contents del tarannà de l’Ajuntament, però: no us passeu!!!
      
Col•lectiu Baix a Mar

(Juan Colomer, Alicia Martínez, Carles Andreu, Marta Elias, Fèlix Senabre, Angeles Arregui, , Esther Guasch, Carsten Andersen, Josep Serrano, Esther Elias, Oscar Molins, Maria Olivella, Xavier Montaner, Meritxell Coll, Carles Galisteo, Roser Guasch, Sandra Galvez, Enriqueta Mañe,...)

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!