
El Vijazz 2016 s'apropa a la gastronomia amb la nova plaça Food&Jazz
Se celebraran els 10 anys amb 10 caravanes de menjar a la plaça del Penedès
- Redacció |
- 29-03-2016
Se celebraran els 10 anys amb 10 caravanes de menjar a la plaça del Penedès
El chardonnay va acompanyar el primer plat, una sopa de crema daurada preparada amb rom Caney i puntes de pernil
El grup atribueix els resultats a l'aposta per les marques clau i pels vins de gamma alta
Prowein ha acollit l’Illa del Cava, com ja porta fent des de fa quatre anys
El guanyador va ser Pau Arevalo Viu que es va fer amb un viatge de luxe, valorat en 11.000 euros, i que inclou allotjament en els millors hotels, activitats exclusives iisites a cellers emblemàtics
A l’estudi s’analitzen aspectes com l’època de maduració, la productivitat i l’anàlisi sensorial del most i el vi elaborat, i el vigor
El grup ha tancat el 2015 facturant 263 milions d'euros, destacant l'evolució de les exportacions als mercats europeu i asiàtic
La comercialització d'ampolles creix en total un 0,76% al llarg del 2015 però la facturació baixa un 1%
El restaurant ‘El Racó d’en Pinilla’ guardonat com a millor xató de Cubelles i del Penedès Marítim
L'acte ha tingut lloc a Món Sant Benet amb motiu de l'assemblea anual de l'entitat Slow Food Catalunya
Aurora Carbonell: 'Sitges pot fer els esforços possibles perquè els restaurants ofereixin plats elaborats per a celíacs i constituir un referent en aquest tipus d’oferta'
L'obra relata els fets més significatius dels prop de 150 anys d'història del cava i recull la visió d'Agustí Torelló Mata sobre les actuals incerteses del sector
Regull: 'El vi, la cultura tradicional, la vinya, el cava són la nostra diferència. Vilafranca no es pot permetre ser un més'
El Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú acull un tast d’espigalls i l’entrega de premis del concurs '1.000 maneres de cuinar' aquest producte
L'establiment ja va ser pioner, fa set anys, en l'elaboració de pa d'aquesta ceba
A l'Exhibició de Xatonaires Infantils hi van participar més de 200 nens i nenes que havien fet els cursets "Aprèn a fer xató"
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local