Massa càstig

Un Sitges que s’avançava molt aviat al marcador i li passava massa factura l’expulsió d’Over Ramos al minut 14 i la de Montesinos amb dues targetes grogues al 75

• Toni Muñoz |
  • 08-03-2022
Futbol 7

El Nova continua a la cua

‘Si hi ha un partit que no es pot perdre era aquest’, deia conjuntament tota la plantilla del Nova. I desgraciadament, tornava a passar lo de les últimes jornades, derrota i amb masses gols.

• Rafa Linares |
  • 25-02-2022

Això pinta bé

L’equip sitgetà es mostra molt superior als altpenedesencs als que li van fer quatre però van poder ser molts més

• 23-02-2022
Futbol 7

Un Nova que cau a un forat del que no pot sortir

Un partit molt complicat pel potencial del contrari, a nivell tècnic i físic, veient la classificació general i amb baixes importants a l’equip local

• 18-02-2022

Toc d’atenció a Moja

L’equip suma la quarta derrota del campionat i primera de la segona volta a Moja en un partit en que l’equip sitgetà no troba el seu espai

• 15-02-2022
Futbol 7

El Nova no millora ni a la Copa

Nova derrota a la Copa, a la segona jornada a casa del Dreamteam HG (segona divisió A, quart a la classificació Grup B Copa), per un contundent 7 a 0.

• 11-02-2022

Un bon punt

Els de Toni Salido juga un molt seriós partit davant un bon Vilanova del Camí però amb poca arribada i sense gol

• 09-02-2022

Tres punts molt treballats

L’equip suma la tercera victòria consecutiva iniciant la segona volta com començava el campionat amb victòria amb l’equip igualadí

• 08-02-2022
Futbol 7

Gran partit del CE Nova Olivella sense premi

Ahir era un dia crucial per espantar el fantasmes de la derrota i aixecar l’ànim de l’equip amb una gran victòria, jugant a casa del cuer de la lliga, el Luistatto FC.

• 03-02-2022

Tarda de gols

L’equip sitgetà no te pietat del Piera i els goleja i de que manera jugant un dels partits més complets al municipal d’Aiguadolç

• 01-02-2022

Superioritat absoluta

Els de Luri Sorroche li fan un mambo al cuer, l’Òdena, en un partit molt còmode de l’equip sitgetà i darrer de la primera volta