Tres bons punts

L’equip suma la primera victòria a camp contrari jugant molt ordenat amb gols de Josep i Bruno Sastiaga

• Toni Muñoz |
  • 19-10-2022

El gol protagonista

L’equip de Albert Villagordo mostra la seva superioritat amb el cuer, La Pobla de Claramunt i li clava un set

• 12-10-2022

Tres punts de lideratge

L’equip sitgetà sumava el seu tercer triomf consecutiu en un partit elèctric i ben jugat per l’equip de Toni Salido que ja és primer amb 9 punts

• 11-10-2022

Un bon punt

L’equip amb gols de Fernández i Josep suma els tres primer punts a camp contrari causant molt bones sensacions a La Granada

• 05-10-2022

De gol en gol

El sitges juga per golejar però acaba sumant els tres punts amb un solitari gol de Jota al minut 22

• 04-10-2022

Els tres primers punts més que treballats

L’equip de Toni Salido ha de picar pedra per guanyar per un solitari gol a una molt bo Penya Jove sabent en tot moment a que jugava

• 27-09-2022
3a Catalana

Un gol local per part decideix el partit

L’equip sitgetà dona la cara en tot el partit però es troba amb un Vilanova de Camí que vol que aquest sigui el seu campionat

• 21-09-2022
1a Jornada Segona Catalana

Un final que sorprèn a tothom

L’equip de Toni Salido perdona en moments puntuals i ho paga perdent els punts al darrer sospir i de rebot

• 20-09-2022

Segueixen les bones sensacions

L’equip sitgetà remata la pretemporada a Prades amb victòria davant el Montblanc remontant a la segona meitat un 2 a 1

• 06-09-2022
Pretemporada UE Sitges

La primera edició es queda a casa

L’equip de Toni Salido i Sergio Alcaráz guanya el Torneig de Festa Major 2022, Memorial Jaume Serra

• 30-08-2022

Tercers en el Campionat de la Penya Jove

El Sitges B finalitza tercer empatant a punts amb el segon, l’Atl. Vilanova, l’equip sitgetà no coneix la derrota des de la jornada 13, el 19 de desembre del 2021

• 14-06-2022

Un bon comiat a casa

L’equip d’Alex Villagordo tanca una segona volta per emmarcar al Municipal d’Aiguadolç amb sis victòries i un empat