Un hat trick de Jean Marco Mormeneo donen els tres punts a l’equip d’Alex Villargordo en un camp d’aquets anomenats difícils

• Toni Muñoz |
  • 01-06-2022

Finalment tercers

L’equip sitgetà tanca el campionat fent un 7 a Òdena en un partit amb poca historia en una darrera jornada amb tot decidit

• 31-05-2022

Aquest Sitges B pot amb tothom

Els d’Alex Villagordo jugant un altre partit molt seriós controla en tot moment a un Atl. Vilanova que acaba descol·locat

• 18-05-2022

Punt insuficient

El Sitges A suma el segon empat consecutiu amb Toni Salido i Sergio Alcaraz a la banqueta

• 17-05-2022

Més forts que mai a casa

L’equip controla la primera meitat però destrossa a la segona meitat a La Múnia

• 04-05-2022

El somni de l’ascens s’acaba aquí

L’equip torna a ensopegar un cop més a casa i diu adeu a l’ascens definitivament a manca de quatre jornades per la fi del campionat

• 03-05-2022

Aquest Sitges pot amb tot

L’equip sitgetà disposa de tres clars penals materialitzant dos

• 13-04-2022

Un empat que serveix de poc

El porter visitant atura un penal a Carlos Henarejos al minut 25 amb el 0-0 al marcador

• 12-04-2022

Un altre festival del Sitges B

L’equip sitgetà no te pietat del cuer, el Masquefa, i li fa 7 a domicili, Toni Salido disposava de dos juvenils, Hugo Pavia i Carles Arrive que marcava el seu golet

• 06-04-2022

Derrota que fa molt de mal

L’equip sitgetà juga per guanyar però perdona i ho acaba pagant als darrers minuts amb el gol d’Issey Nakajima

• 05-04-2022

Així sí, equip

Bon triomf d’un Sitges que juga des del minut 64 amb un jugador menys al veure la segona groga Jean Marco Mormeneo

• 31-03-2022

Surten reforçats

L’equip reacciona a la segona meitat remuntant un 0-1, el dia del debut d’Arnau Moya i Roberto Angulo

• 29-03-2022

Festival del Sitges B a Riudebitlles

L’equip sitgetà juga una molt bona primera meitat però acaba definint a la segona amb un futbol intel·ligent

• 23-03-2022

Un empat per canviar la dinàmica

L‘equip sitgetà es troba amb un penal en contra al primer quart d’hora però que per fortuna el jugador local no estava encertat enviant la pilota fora