Eleccions municipals

Volem ser el partit de la gent que creu que es pot millorar Calafell

Òscar Albaiceta. Eix

Òscar Albaiceta. Eix

Em sento molt feliç de poder encapçalar un projecte que estic segur serà la gran alternativa al nostre municipi, tant per l'equip que farem com per les propostes que anirem treballant i presentant.

La base de qualsevol acció política és escoltar a la gent, estar al seu costat, entendre i ficar-se en la seva situació... No entenc la política sense aquesta voluntat d'estar al costat de la gent, d'ajudar al màxim i del fet de treballar al màxim pel seu benestar.

Estic convençut que nosaltres representarem el canvi i treballarem amb valentia per ser la gran referència de molta gent.

Des d'ERC, volem iniciar una nova transformació de Calafell des del seu vessant més social, partint de la mateixa gent i comptant amb tothom perquè Calafell som totes i tots els veïns.

Volem ser el partit de la gent que creu que es pot millorar Calafell, aspirem a ser el partit de la gent valenta, de les persones decidides a canviar les coses.

I comptem amb tothom, amb tota la gent i només sumant esforços i representant a tots els territoris ho podrem aconseguir.

Volem un Calafell millor i més proper, volem un poble més social i més enfoca't a les persones.

 

Òscar Albaiceta
Cap de Llista d’Erc Calafell – Eleccions 2023
“Un candidat al servei del Poble i de la seva gent”

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!