Seguretat ciutadana

Vilafranca en Comú es pregunta: Perquè càmeres sí i sonòmetres no?

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Vilafranca en Comú retreu al govern municipal que s’hagi improvisat la compra de 33 càmeres de seguretat per tal de pal·liar les crítiques rebudes durant la manifestació al barri de l’Espirall. La portaveu Montse Romagosa ha destacat la doble vara de mesurar vers les crítiques que fa mesos s’han anat fent: “Es poden posar 33 càmeres d’un dia per l’altre, i en canvi, per posar els sonòmetres que demanden a la Girada tot son excuses?“

Per a la formació, aquesta decisió demostra per una banda la manca d’un full de ruta real per als conflictes originats al barri de l’Espirall, i per l’altre, el menysteniment cap a les reclamacions de descans dels veïns de La Girada. 

Vilafranca en Comú, ja va denunciar la hipocresia del govern que es va posar al capdavant de la pancarta de la manifestació a l'Espirall demanant seguretat a un barri com si ells no en fossin corresponsables. El grup denuncia que aquesta compra és un pegat, i torna a recordar que seguretat vol dir: un pla de barris ben desenvolupat, dinamització social i cultural, millors serveis i infraestructures, millorar la il·luminació, polítiques d'ocupació i d'habitatge o acabar amb la segregació escolar.

Vilafranca en Comú denuncia que els barris de Vilafranca se senten abandonats per un govern que només ha mirat al centre i que es necessita un Ajuntament que no doni l'esquena als barris a l'hora de planificar les inversions.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local