Sebreseïment del cas

Comunicat de Rosa Huguet arran de les informacions sobre el requeriment de la Fiscalia del Tribunal de Comptes

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Respecte de les informacions aparegudes sobre el requeriment de la Fiscalia del Tribunal de Comptes a tres càrrecs de la Mancomunitat Penedès-Garraf, s’està al final d’un procés de justificació d’un seguit de pagaments, que ja estan totalment acreditats i per la qual cosa s’ha demanat el sobreseïment del cas.

Durant el dia d’ahir, el Tribunal de Comptes va requerir, a tres persones de la Mancomunitat, el vicepresident, l’interventor i i el secretari,  la justificació de les diverses reunions de junta de presidencia i les atribucions assignades, les quals en aquests moments, ja estan totes degudament justificades i acreditades. Justificacions que van aportar les persones requerides, entre les quals no està la meva persona.

Totes les reunions són fiscalitzades i avalades per l’Interventor i pels plenaris de la Mancomunitat. No existeix cap pagament de sou, només són dietes i retribucions d’assistència. Són indemnitzacions totalment legals i justificades de tots els membres que en formaven part. Jo no he cobrat mai res que no tingués una justificació d’assistència efectiva. Només amb treball dur, constant i dedicació plena, exerceixo la meva tasca. Mai he fet res incorrecte. No he cobrat mai res que no tingués dret a cobrar. Tot el contrari.

El fiscal va confirmar a les persones presents ahir, que en l’escrit de les conclusions ha reconegut que les assistències estaven acreditades totes les assistències i que, per tant, no hi ha cap tipus de delicte comptable ni penal.

Aquesta resolució sortirà durant els propers dies. I en el moment en què es publiqui consultaré el meu advocat per exercir el meu dret d’interposar una denúncia i una demanda contra les persones que han vulnerat el meu dret a l’honor amb la difamació. No penso admetre cap mena d’acusació. Porto vuit anys aguantant això. La meva trajectòria fins al dia d’avui ha estat impecable i ho continuarà sent. Aquesta difamació, no cal dir,  ve produïda per la  proximitat de la campanya. Només em queda seguir treballant com he fet sempre, al servei de les persones i del meu municipi.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Últims articles publicats


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local