Eleccions municipals

Pacs Batega presenta la seva candidatura i els eixos del seu programa

Presentació de la llista de Pacs Batega a Pacs del Penedès. Eix

Presentació de la llista de Pacs Batega a Pacs del Penedès. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Divendres passat, va tenir lloc la presentació de la llista de Pacs Batega a Pacs del Penedès. La sala del Club de Tennis estava plena de gom a gom amb gent dreta i molt atenta de l’acte de presentació

Amb la presència de l’Honorable  Sr. Carles Campuzano i Canadès  (Conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya), el Sr. Josep M. Colomé i Castellví (Director Territorial d’Educació), la Sra. Lluïsa Llop i Fernàndez (Diputada al Parlament de Catalunya), alcaldes i alcaldables de la Comarca.

Mitjançant una entrevista l’Alcaldable per Pacs Batega, Montse Amat va remarcar que no es pot treballar per un poble si hi estàs sol, i que per tant és imprescindible tenir un equip de persones que representin cada un dels Barris de Pacs. Un equip de 17 persones (8 dones i 9 homes), és un projecte polític, en el que s’ha definit un model de poble, un full de ruta de municipi i un pla estratègic de comarca.

També es va parlar dels 5 eixos que vertebren el seu programa que són: 1 / transparència i comunicació, 2 / persones (infància, joventut, gent gran), 3 / cultura oci i esport, 4 / infraestructures i seguretat i 5 / medi ambient i sostenibilitat.

El Conseller Campuzano va remarcar en la seva intervenció que apostar per la integració de persones amb discapacitat, diu molt de les persones i que es percep que alguna cosa està passant perquè Pacs bategui i sigui un poble viu on viure!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local