Eleccions municipals

Junts-Impulsem analitza les recents eleccions i celebra els resultats a les comarques del Penedès

Eleccions municipals. Eix

Eleccions municipals. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Compromís Municipal (CM), la coalició política formada per Junts i Impulsem el Penedès, fa una valoració positiva dels resultats obtinguts a les recents eleccions municipals a la Vegueria del Penedès. 

Amb un fort suport a les comarques de l'Anoia i l'Alt Penedès, CM es consolida com a primera força política en aquestes comarques. 

A la comarca de l'Anoia, CM ha obtingut un total de 72 regidors i 13.359 vots, situant-se com a força política més votada. A l'Alt Penedès, CM ha aconseguit un total de 95 regidors i 12.309 vots, revalidant el seu lideratge en aquesta comarca. 

Amb aquests resultats, CM s'ha convertit en la força més votada a les comarques de l'Anoia i l'Alt Penedès, reflectint la confiança dipositada en el projecte polític i en les seves propostes. 

A més, CM també ha obtingut un nombre significatiu de regidors a les comarques del Baix Penedès i el Garraf. 

A la comarca del Baix Penedès, CM ha aconseguit 27 regidors i 4.474 vots, mentre que al Garraf ha obtingut 29 regidors i 9.255 vots. 

Amb aquests resultats, CM es consolida com una força política essencial al Penedès, amb un total de 223 regidors i 39.397 vots a la Vegueria del Penedès. Això demostra el suport i la confiança de la ciutadania en el projecte polític de CM i el seu compromís amb el desenvolupament i el progrés de la zona. 

Cal destacar també el nombre de municipis on CM ha aconseguit la majoria absoluta, en 12 localitats. A més, CM ha obtingut la victòria en 24 municipis per sobre del total de forces polítiques, demostrant una àmplia acceptació i suport entre els ciutadans i les ciutadanes del Penedès. 

Compromís Municipal (CM) aprofita aquesta ocasió per agrair el suport rebut i manifesta el seu compromís en treballar àrduament per aconseguir els objectius marcats en el programa electoral. CM continuarà treballant per aportar el canvi i la millora que el Penedès necessita, treballant de la mà dels ciutadans i les ciutadanes per aconseguir un futur més pròsper i sostenible per a tothom. 

A més a més, CM ha aconseguit un diputat provincial a la Diputació de Barcelona per la comarca de l’Alt Penedès i un per la comarca del Baix Penedès a la Diputació de Tarragona. Així com la majoria de representants al consell comarcal de l’Anoia i Alt Penedès.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local