Comerç

Presentació de la candidatura ‘Un pas més’ a la Cambra de Comerç

Candidatura ‘Un pas més’ . Eix

Candidatura ‘Un pas més’ . Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Fa quatre anys que la candidatura EINES DE PAÍS va guanyar les eleccions a la Cambra de Comerç i Indústria de Barcelona, en la que hi ha 3 de les comarques de la Vegueria Penedès. Durant aquests anys s’ ha treballat per canviar l’ orientació, passant d’ una Cambra al servei de les Grans Empreses a una al servei del teixit productiu del territori, fent un salt del segle XIX a la Cambra del segle XXI.

Ara aquella candidatura guanyadora es presenta com “UN PAS MÉS”, amb el propòsit de que les institucions oficials no governamentals del nostre país estiguin dirigides per juntes que serveixin els interessos del país, que ha de poder tenir un Estat propi, i que  liderin i defensin realment el teixit sectorial català que representen.

Entre els dies 15 i 20 de setembre es faran les eleccions a la Cambra de Barcelona. Per presentar la candidatura “UN PAS MÉS” es farà un acte el dimarts 5 de setembre al pati del VINSEUM de Vilafranca a les 6 de la tarda, amb la presència del cavista Ramon Giró, que actualment presideix la Cambra a l’ Alt Penedès i de Ignasi Tribó, candidat de les empreses del grup 7 que engloba, entre altres, tot el sector vinícola.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local