Instal·lacions esportives

Robatori massiu al camp de futbol "Aitana Bonmatí" de Sant Pere de Ribes

La porta del vestidor forçada. Eix

La porta del vestidor forçada. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El passat diumenge 19 de novembre a les 19:30 hores al camp de futbol "Aitana Bonmatí" de Sant Pere de Ribes es va celebrar un partit de futbol, categoria juvenils, entre els equips del Club Deportiu Ribes de Sant Pere de Ribes (local) i el Club de Fútbol Vilanova i la Geltrú (visitant).

Mentre es disputava el partit els membres de l'equip del CF Vilanova van deixar les seves coses personals a una caseta que fa de 'vestidor' pels equips visitants i que va quedar correctament tancada amb clau.

A la mitja part, prop de les 20:15 hores, en tornar el jugadors del CF Vilanova al seu vestidor van comprovar que algú havia forçat la porta del vestidor i que els havien robat. A l'interior de la caseta que feia de "vestidor" es van trobar totes les bosses dels jugadors regirades i van trobar a faltar un total de 10 telèfons mòbils i unes sabatilles d'esport de marca.

Ja s'ha tramitat la pertinent denúncia per part de les 10 famílies afectades a la comissaria del Cos de Mossos d´Esquadra de Vilanova i la Geltrú per tal d'iniciar una investigació i poder identificar i/o detenir l'autor o autors d'aquest fet.

El que és lamentable és el seguit de mancances de seguretat que vam trobat al lloc: El dia dels fets la il·luminació de la zona dels vestidors era nul·la. Tot i que sí hi han focus però aquella tarda estaven apagats cosa que succeeix molt sovint i no com a una cosa puntual. Al lloc es van persones dotacions del Cos de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Sant Pere de Ribes per tal d'orientar a les víctimes del robatori els passos a seguir per tal de denunciar el fets, però malauradament al lloc no va aparèixer cap responsable del Club Deportiu Ribes ni de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes que són els responsables de les instal·lacions esportives.

El lloc disposa de càmeres de vigilància però, segons sembla, no funcionen i a més estan malament enfocades ja que no enfoquen a l'entrada dels vestidors per poder controlar qui entra o surt.

Finalment, aquesta és la segona vegada en poc temps que el Club Deportiu Ribes pateix un robatori similar, ja que fa un temps ja van robar d'un vestidor diversos telèfons mòbils en circumstàncies similars.

Els fets es troben sobre la taula del regidor d'Esport de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, el Sr. Josep Moya Ibáñez, tot i que encara no s'ha posat en contacte amb nosaltres (com a pares dels afectats) ni amb el Club de Fútbol de Vilanova i la Geltrú per tal de saber l'estat dels afectats i informar si es faran responsables dels objectes sostrets.

Segons el Club Deportiu Ribes no està clar si han de restituir, a través de la seva assegurança, el valor dels objectes sostrets a les seves instal·lacions i on les mesures de seguretat eren força deficients (il·luminació nul·la i càmeres de seguretat desenfocades). Tot apunta a que es volen desvincular del fet i eludir responsabilitats.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local