Robatori

Resposta del Club Deportiu Ribes a la carta de les famílies del Juvenil del CF Vilanova

Imatge de l'acte d'homenatge a Aitana Bonmati del CD Ribes. Club Deportiu Ribes

Imatge de l'acte d'homenatge a Aitana Bonmati del CD Ribes. Club Deportiu Ribes

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

En referència a l'article publicat fa uns dies, com a president del Club Deportiu Ribes, vull matisar el següent:

El camp de futbol és propietat de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la concessió d'aquest és gestionada per l'empresa SERAF GARRAF, així doncs no és veritat que el CD. RIBES sigui els que gestiona la instal·lació.

Jo mateix em vaig presentar al camp de futbol en el moment que em van avisar del robatori, vaig estar parlant amb el coordinador i l'entrenador del CF Vilanova.

Així mateix, l'endemà del robatori vaig parlar amb Seraf Garraf i l'Ajuntament, i vaig demanar al coordinador del CF. Vilanova , que m'enviessin totes les denúncies i models de mòbils per ajudar a agilitzar el procés, com també vaig enviar un missatge al Sr.Lafite (president del CF Vilanova) per donar el meu suport i la meva ajuda en la tramitació i encara estic esperant resposta al meu missatge.

En cap cas, el CD. RIBES està el·ludint cap responsabilitat, és més, estem intentant ajudar en tot el que faci falta.

Moltes Gràcies.
 

Tino Herrero
President CD.Ribes

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local