Territori

Escoltar el territori

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El passat Dijous 8 de Febrer l’Executiva de la Vegueria Penedès va reafirmar-se en el compromís pres per l’Executiva Comarcal del Baix Penedès el 10 de Març del 2023 respecte al posicionament del grup municipal La Bisbal Decideix pel que fa a la construcció del Polígon Industrial Els Masots de 84 Hectàrees.

L’ Executiva de la Vegueria es compromet a seguir treballant amb el partit municipalista La Bisbal Decideix amb qui Junts per Catalunya va signar un acord per concórrer conjuntament sota la coalició Compromís Municipal al municipi de La Bisbal del Penedès a les Eleccions Municipals del 2023, aquest acord es vàlid mentre les dues formacions segueixin identificant-se com a partit de referència al municipi i nacional en cadascuna de les seves declaracions fundacionals. Junts per Catalunya amb arrelament a la Vegueria Penedès va signar acords puntuals amb diferents formacions polítiques de caire local o comarcal assumint els respectius objectius, compromisos i idearis.

Pel que fa referència a la construcció del Polígon Industrial Els Masots, donat que el municipi ja compte amb Les Planes i Les Planes Baixes, creiem que cal treballar aquest projecte amb el teixit social de la vegueria, especialment amb aquelles entitats que s’han posicionat frontalment en contra, entitats de demostrada solvència de treballar per preservar el Penedès com el coneixem i hi ens identifiquem.

Escoltar, Dialogar i arribar a compromisos ferms pel territori no ha d’estar a les antípodes de prosperar econòmicament, creiem que el pas fet pel govern municipal de reduir la superfície de 84 a 74 Hectàrees és un primer pas però no suficient, cal seguir en la línia del debat i el diàleg, per si cal fins i tot retirar el projecte definitivament com deia l’acord entre l’Executiva Comarcal de Junts i La Bisbal Decideix. 

El nostre compromís és el de treballar per l’equilibri en Pla Territorial del Penedès, la vegueria així com el municipi de La Bisbal del Penedès s’hi juguen el seu futur i cal entre tots estar a l’alçada de les circumstàncies.

Executiva de Junts a la Vegueria Penedès

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local