SANT PERE DE RIBES

CiU-ViA tria l'eslògan 'Ho farem bé'

“Ho farem bé” és l’eslògan que ha triat CiU-ViA per a la campanya electoral de les eleccions municipals del 22 de maig i que es va donar a conèixer dimenge passat. Per a la coalició, el lema i el grafisme que l'acompanya reflecteixen la convicció que si els ciutadans els atorguen la seva confiança, lideraran un govern eficaç que gestionarà bé la l'Ajuntament i recuperarà el valor que el municipi ha perdut en els darrers anys a causa de la mala gestió i la crisi.

La pèrdua de valor que ha patit el municipi en els darrers anys es pot comprovar en diversos àmbits. Així, Sant Pere de Ribes ha vist com les zones de desenvolupament econòmic fracassaven. En el terreny social ha patit de manera gravíssima l’impacte de l’atur provocat per la crisi (s’ha passat de 1.000 a 3.000 aturats en un mandat). En el terreny educatiu ha vist com cada escola esdevenia un conflicte. En el terreny ambiental ha vist una pèssima gestió de problemes com el de les antenes de telefonia. En el terreny cultural, ha perdut l’oportunitat de tenir infraestructures dignes en els dos nuclis.

L’exemple més clar d’aquesta pèrdua de valor és el que ha passat amb Sant Camil. De ser la primera empresa del municipi i un referent sanitari i social, s’ha convertit en la vaga promesa d’un centre sociosanitari que perdrà el seu gran motor, que és l’hospital d’aguts.

Davant d’això, CiU-ViA planteja l’elaboració del programa electoral amb un procés participatiu que es basa en una triple perspectiva:

1. Prioritzar l’economia atraient empreses, donant suport al comerç, el mercat de l'oci i la indústria existents i racionalitzant els comptes de l’Ajuntament.
2. Treballar per la qualitat en el servei per davant de la quantitat: per a CiU-ViA els serveis han de funcionar bé. Abans de prestar-ne més; s’han de gestionar adequadament.
3. Finalment, cal reforçar la personalitat de Ribes i les Roquetes ja que és un actiu que incideix positivament en tots els aspectes de la vida local.

Les persones que vulguin intervenir en el procés participatiu d’elaboració del programa poden trobar informació al web (http://www.ciuvia.cat) i al telèfon 653510838.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!