SANT PERE DE RIBES

Lluís Giralt presenta el programa de CiU-ViA i rebat les darreres crítiques

Fruit d’un procés participatiu i de l’aportació plural de les diverses forces que integren la candidatura, Giralt ha comentat que el programa parteix de la necessitat de rellançar econòmicament el municipi per poder generar activitat empresarial i ocupació. Aquest objectiu té implicacions directes en l’administració de l’Ajuntament, que ha de buscar l’eficiència i la qualitat. I també es relaciona amb la necessitat de reforçar i garantir la personalitat del municipi: impulsant la seva vida cívica i els seus valors com un actiu.

Vegeu el programa aquí

Giralt agraeix les critiques que el situen al centre del debat polític

La pluja de critiques rebudes des de les diverses forces polítiques però, sobretot, del PSC en motiu de les retallades van centrar part de la intervenció de Giralt, que va agrair als adversaris que el situïn en el centre del debat . El candidat va rebatre les critiques explicant que les retallades són la conseqüència de la mala gestió del tripartit, liderat pels socialistes, i que en part són exigides pels socialistes mateixos des de Madrid. A nivell local va recordar la incapacitat de Blanco per proporcionar serveis sanitaris de qualitat en un moment de prosperitat i amb un govern autonòmic favorable. Així mateix va incidir en la importància que té la cohesió social en el programa, del qual n’és el nucli ètic i el cor que el fa bategar; per aquesta raó les mesures socials han estat assenyalades amb un cor i tenen un caràcter transversal. Giralt també va desqualificar les critiques que acusen CiU-ViA de poca pluralitat desgranant la gran diversitat social i de procedències dels integrants, que converteixen la seva candidatura en la més representativa de la pluralitat del municipi.

CiU-ViA convoca actes polítics a Ribes i a les Roquetes durant el cap de setmana

Els darrers actes públics de la campanya de CiU-ViA es concentraran el proper cap de setmana. D’una banda, dissabte 14 hi haurà una passejada electoral i un acte polític a les Roquetes a partir de les 18 h a la zona comercial de l’Avinguda Mas d’en Serra i al local que la formació té al número 5 d’aquest carrer. En aquesta activitat hi serán presents els diputats Joan Recasens i Marta Llorens. D’altra banda, diumenge 15 a les 19 h a la plaça M. Mercè Marçal (biblioteca) de Ribes tindrà lloc l’acte central de campanya amb la presencia de Carles Campuzano que dialogarà amb Lluís Giralt. L’acte serà amenitzat pel grup jazzístic Swingapur i hi haurà un petit piscolabis.

CiU-ViA organitza dues Doc Sessions de debat sobre economi a i serveis públics

L’economia i el serveis públics i el seu futur al municipi seran objecte d’anàlisi a les dues Doc Sessions que ha organitzat CiU-ViA segons va explicar ahir Josep Rius, candidat a regidor, en roda de premsa . La primera Doc Sessió tindrà lloc divendres 13 a les 20 h al local electoral de les Roquetes (av. Mas d’en Serra, 5) i se centrarà en l’economia. La segona serà a Ribes, tindrà lloc dilluns 16 a les 20 h al local de CiU-VIA (Eduard Maristany, 31). A banda de diverses figures vinculades als temes que es debatran i que formen part de la llista electoral de CiU-ViA com Francesc Pérez, Marcos Gordaliza, David Company, Josep Juliachs, Albert Bernadàs, Núria Mestre i Josep Rius, també hi seran presents diversos empresaris i persones de la comarca coneixedores dels àmbits de debat i Jordi Miró Meix, que ha esta president de la sectorial d’administració pública de CDC i actualment és el director general de l’EADOP. En ambdues intervindrà també Lluís Giralt, candidat a l’alcaldia.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!