CUBELLES

Nou èxit de Rosa Fonoll a la trobada amb el veïnat de Mas Trader

Unitat Cubellenca 16-05-2011 22:44 Lectures 1407

Arxivat a:

Acompanyada per la Magda Maraver, l’Òscar Barea i l’Encarna Rodríguez, integrants de la llista i residents a Mas Trader, ha explicat les seves idees per aquesta zona cubellenca que no ha tingut el tracte que es mereix en les darreres legislatures.

Entre els punts importants del seu programa ha proposat la recuperació del Club Cataiara com a centre social i d’equipaments esportius i comercials i la necessitat de fer front de forma immediata al problema de la recollida d’aigües pluvials en aquesta zona.

Així mateix ha donat resposta a diverses preguntes dels assistents indicant la necessitat d’apostar per l’Associació de Defensa Forestal com a eina per evitar un possible incendi a la zona i la necessitat de crear una brigada d’actuació ràpida per fer front a les incidències del dia a dia.

El propers actes d’Unitat Cubellenca – Reagrupament estan previstos pel proper dimecres 18 a les 20h al Cinema Mediterrani on s’exposaran les principals idees del programa, i pel proper divendres 20 a les 21h a la Plaça de la Vila amb havaneres i rom cremat.


Tribuna

Tribuna Oberta per promoure l’intercanvi d’opinions, el debat i la reflexió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans