OPINIÓ

Vi tèrbol D.O. Penedès

VD. Vi tèrbol D.O. Penedès

VD. Vi tèrbol D.O. Penedès

20.000.000 euros que es repartiran algún dia els senyors Ricard Pagès, actual president i exdirector general, Joan Caellas, exdirector general, Manuel Troyano, actual director general i Jaume Jorba, exdirector de recursos humans.

Actualment només Troyano contuinua en nòmina però sembla que els plans de pensions es van dotar i aprovar amb anterioritat a la integració de Caixa del Penedès a BMN, juntament amb Sa Nostra, Caja Granada i Caja Murcia. Per a aquesta fusió Caixa Penedès va rebre, juntament amb els seus socis, un prèstec de diner públic de 916 milions d’euros (FROB). Podríem estar al davant d’un nou i descomunal escàndol semblant al de Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM) o al de Nova Caixa de Galicia? Jo, personalment, no m’ho puc creure, no estic preparat per a tanta ignominia just al costat de casa. El Banc d’Espanya ja està investigant el tema. Veurem com acaba tot plegat.

El passat 31 de maig Pagès va passar de director general de Caixa Penedès a president. El va substituir Joan Caellas el qual només dos mesos més tard cessava i era indemnitzat…. amb 45 dies per any treballat: un milió d’euros. Bingo!

En el moment d’escriure aquestes línies s’acaba de conèixer la dimissió de Pagès i Troyanos. El consell d’administració de Caixa Penedès s’ha mostrat estranyament sorprès pel tema i ha fet pública la seva desaprovació per la barbaritat que suposen els plans de pensions d’aquests individus. Comissions Obreres ha qualificat l’operació d’immoral. Immoralitat agreujada pels esforços i sacrificis que continuament es demanen als treballadors.

En moments de dura crisi, patiment extrem i humiliació constant per a milers i milers de ciutadans honestos reconforta saber que hi ha “persones al servei de persones” que vetllen per a les seves famílies i pel seu patrimoni. Una gota més de vi amarg i tèrbol per a aquest got que ja està a punt de vessar. Ali Babà és viu i té el domicili a Vilafranca! 

Tota aquesta informació ha aparegut publicada a la premsa. El corresponent desmentiment del possible escàndol ja arribarà… o no.

Podeu seguir fent averiguacions, si voleu:
http://elcantdelasirena.blogspot.com/2011/07/lescandol-de-caixa-penedes-i.html

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!