Dinamització de l'economia local

Polítiques econòmiques i polítiques socials, un binomi inseparable

Eix. Economia local

Eix. Economia local

El Govern del Municipi, del qual forma part ViA, ha fet un plantejament polític notablement avançat a l’hora d’impulsar polítiques econòmiques. Lluny d’un llenguatge merament centrat en les possibilitats empresarials del municipi, ha volgut combinar en tot moment la dinamització econòmica amb les polítiques socials.

El Pla per reactivar conòmicament i socialment el municipi és una mostra d’aquesta voluntat. Millorar la vida dels ciutadans és inseparable de la consolidació d’iniciatives econòmiques: no es pot pretendre un llançament purament especulatiu de les possibilitats empresarials del municipi sense que això serveixi per resoldre necessitats ingents de gran part dels ciutadans.

El benestar de les persones és el cor de l’acció de ViA tal com vam destacar al nostre programa. Finalment ho hem pogut materialitzar en polítiques concretes.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!