Caminada per l'Ortoll

Instants i instints

La imatge que teníem al davant ens va fer aturar en sec i mirar per uns segons fixament fins entendre la il•lusió òptica del que veiem

Núria Gonzalvo 13-07-2014 18:08 Lectures 1839

Arxivat a:

Núria Gonzalvo. Caminada per l'Ortoll

Núria Gonzalvo. Caminada per l'Ortoll

Ahir vaig caminar amb una bona amiga per l’Ortoll. Havia plogut molt el dia anterior i tot i ser quasi les 9 del matí d’un dia del mes de juliol l’ambient era fresc i propici a l’activitat i l’expansió.

El cel, com sempre després d’una pluja forta, era d’un intens blau turquesa, i els verds eren més radiants que els dies anteriors.

Però mentre caminàvem i xerràvem no deixàvem d’assenyalar aquelles coses que per una raó o l’altra atreien la nostra atenció i com que la bellesa que emetia la natura aquest dia era especial , havíem d’interrompre’ns massa sovint amb un mira aquí! o mira allà!

De sobte, en agafar un corriol que ens havia de dur cap a casa l’exclamació va ser unísona. La imatge que teníem al davant ens va fer aturar en sec i mirar per uns segons fixament fins entendre la il•lusió òptica del que veiem. Jo afortunadament portava la càmera i vaig poder captar el moment.

Aquesta imatge contrasta, però, amb tantes altres que de vegades també ens fan parar en sec i exclamar-nos encara que amb un to molt diferent. Són aquells moments en que tot passejant et trobes de sobte amb escenaris que no et fan dubtar de la seva veracitat ni et semblen un “trampe d’oeil” com el d’ahir, més aviat et provoquen un col•lapse mental degut a la incapacitat d’entendre la manca de sensibilitat d’alguns, què si bé són pocs fan molt de mal i molt de descrèdit a un espai ple d’oportunitats de gaudi com aquest que tenim tan a prop nostre. Valoreu vosaltres mateixos! 

Caminada per l'Ortoll

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


El Mussol

APMA

APMA

Blog d'opinió de l'Agrupació per a la Protecció del Medi Ambient

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No