Política municipal

ViA obre línia amb els ciutadans a WhatsApp

Eix. Whatsapp

Eix. Whatsapp

Coses de Sant Pere de Ribes que t’agraden? Coses que no t’agraden gens? Coses que vols canviar? Coses que hem de saber? Coses que hem de veure? Des d’on siguis i en el moment que vulguis les pots fer arribar a ViA a través de Whatsapp. En concret, al número 617 683 342. Si ho prefereixes també pots usar alternatives com Telegram, Line o Facebook Messenger; també ens hi trobaràs. Som com tu i ens comuniquem com tu.

Des que ara fa un any CiU-ViA va accedir al Govern del municipi mitjançant el pacte amb UM9, hem procurat escoltar en tot moment l’opinió de la gent, governar amb la gent. Escoltar els ciutadans ja era bàsic en la tasca que fèiem a l’oposició i des del nostre naixement, l’any 2007, ja vam ser presents a les xarxes socials. És en aquesta línia que ara ens obrim als programes de missatgeria mòbil.

Ara bé, si prefereixes el cara a cara i vols parlar directament amb els càrrecs públics de ViA, l’alcalde Lluís Giralt, i el regidor de Cultura i Joventut, Josep Rius, només ens ho has de dir. Ens agrada el cara a cara perquè ens agrada la gent. Perquè el municipi és la gent, les seves inquietuds, els seus projectes i les seves il·lusions. Ho farem bé, governant amb la gent.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!