Política municipal

Des de l'oposició, al servei dels ciutadans

Eliseu Blanch i Lluís Giralt. Eix

Eliseu Blanch i Lluís Giralt. Eix

Amb la tardor, reprenem l'activitat política. A les eleccions del maig, en un context social i mediàtic molt complicat i amb una campanya de difamació orquestrada pel partit que ara governa, vam obtenir uns resultats similars als de fa quatre anys i ens hem consolidat com a principal força opositora del municipi i primera força a Ribes. Hem intentat repetir la fórmula de govern amb UM9 buscant més suports, però no hem sumat prou i ens hem vist obligats a renunciar-hi.

Afrontarem, doncs, els 4 anys de mandat amb l'objectiu de governar altra vegada l'any 2019 si així ho volen els ciutadans. Mentrestant, estem decidits a atendre les necessitats del municipi des de l'oposició.

Si detecteu deficiències en el servei públic, si teniu alguna inquietud, si voleu discutir o compartir idees i projectes, recordeu que tenim oberts tots els nostres canals d'atenció: el telèfon i Whatsapp 617683342, el web ciuvia.cat i els nostres perfils a Facebook i Twitter. Els quatre regidors que tenim al Ple, Lluís Giralt, Eliseu Blanch, Esther Morales i Núria Giralt seran la vostra veu i hi traslladaran els vostres interessos.

D'altra banda, Lluís Giralt i Esther Morales seran presents al Consell Comarcal del Garraf. En concret, CiU-ViA es responsabilitzarà de l'Àrea de Serveis Generals i Organització i de la conselleria de Medi Ambient i Agricultura. Això ha estat possible amb el suport de CiU i del PSC de tota la comarca menys dels representants socialistes de Sant Pere de Ribes. Tant l'alcaldessa, Abigail Garrido, com Francisca Carrasquilla es van negar a donar-hi suport per la nostra presència, posant en evidència la falta de lleialtat envers el seu mateix partit i el menyspreu cap als milers de ciutadans que ens han votat.

En els propers mesos veurem com es gestionen alguns temes que va impulsar l'anterior Govern municipal, el nostre: la rehabilitació de la Casa de la Vila, la negociació amb la Generalitat per l'institut Xaloc i l'ambulatori, la millora de les urbanitzacions, el Local de Ribes, el teatre de les Roquetes i molts altres. D'altra banda, fent una lectura realista i honesta dels resultats electorals, obrirem un debat democràtic, transparent i responsable sobre la vertebració territorial del municipi.

És doncs un moment de reptes importants. Tot i que temem que tornaran les inèrcies, la desídia i la unipersonalitat propis del govern de Josep Antoni Blanco, mestre i mentor de l'actual alcaldessa, des de l'oposició ens esforçarem perquè les coses es facin tan bé com sigui possible.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!