Eleccions 21-D

Per què votaré pel PSC

Xavier Canalis 12-12-2017 18:38 Lectures 4659
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta. ACN / Jordi Pujolar

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta. ACN / Jordi Pujolar

Des què el procés independentista va començar l’any 2012 i més durant aquests dies de campanya electoral, sovint sentim a dir que Espanya és “impossible de reformar”, “un país fallit”, “ranci”, etc.

Seguint aquesta mateixa lògica, aquest tros del món que habitem no hauria avançat res des de l’Edat Mitjana, el feudalisme i els regnes de taifes.

Estem parlant, però, del país que en els darrers 30 anys ha assolit fites com ingressar a la Unió Europea, organitzar un dels millors Jocs Olímpics de la història, legalitzar els matrimonis homosexuals o aprovar la Llei de la Dependència.

I això ho sap tothom mínimament informat amb qui parles a Europa.

Ens juguem el nostre futur

Arran del procés independentista, però, a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre ens juguem el nostre futur com mai.

Segons el meu parer, persistir en l’actual via unilateral i del “nosaltres sols” no dóna resultats pràctics. Ben al contrari: el procés continuarà generant inestabilitat econòmica, incertesa jurídica, fugida d’empreses, empobriment i una sensació d’emprenyament general.

Així doncs, crec que seria bo per a Catalunya obrir una nova etapa, cosir ferides i tirar endavant.

Per aquest motiu, el proper 21 de desembre he decidit que votaré pel partit que em sembla millor representa l’actitud d’avançar, el progrés i l’esperit de concòrdia. I a Vilanova i la Geltrú en tenim un bon exemple. Aquest partit és diu PSC.

Tribuna

Tribuna Oberta per promoure l’intercanvi d’opinions, el debat i la reflexió

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No