Eleccions 21-D

Per què votaré pel PSC

Xavier Canalis 12-12-2017 18:38 Lectures 4335
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta. ACN / Jordi Pujolar

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta. ACN / Jordi Pujolar

Des què el procés independentista va començar l’any 2012 i més durant aquests dies de campanya electoral, sovint sentim a dir que Espanya és “impossible de reformar”, “un país fallit”, “ranci”, etc.

Seguint aquesta mateixa lògica, aquest tros del món que habitem no hauria avançat res des de l’Edat Mitjana, el feudalisme i els regnes de taifes.

Estem parlant, però, del país que en els darrers 30 anys ha assolit fites com ingressar a la Unió Europea, organitzar un dels millors Jocs Olímpics de la història, legalitzar els matrimonis homosexuals o aprovar la Llei de la Dependència.

I això ho sap tothom mínimament informat amb qui parles a Europa.

Ens juguem el nostre futur

Arran del procés independentista, però, a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre ens juguem el nostre futur com mai.

Segons el meu parer, persistir en l’actual via unilateral i del “nosaltres sols” no dóna resultats pràctics. Ben al contrari: el procés continuarà generant inestabilitat econòmica, incertesa jurídica, fugida d’empreses, empobriment i una sensació d’emprenyament general.

Així doncs, crec que seria bo per a Catalunya obrir una nova etapa, cosir ferides i tirar endavant.

Per aquest motiu, el proper 21 de desembre he decidit que votaré pel partit que em sembla millor representa l’actitud d’avançar, el progrés i l’esperit de concòrdia. I a Vilanova i la Geltrú en tenim un bon exemple. Aquest partit és diu PSC.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Tribuna

Tribuna Oberta per promoure l’intercanvi d’opinions, el debat i la reflexió

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No