Joc agrícola

Ametller Origen desafia els seus clients per trobar "el millor tomàquet català"

Els participants podran cultivar un tomàquet verd o madur i comptaran amb l’acompanyament d’una web interactiva: millortomaquetcatala.cat

Redacció 22-02-2018 10:16 Lectures 2830

Ametller Origen, juntament amb SEMBRA, han posat en marxa un concurs per trobar el “Millor Tomàquet Català”. Ametller Origen ha ideat aquest concurs i ha posat a l’abast de tots aquells que vulguin viure l’experiència d’aprendre i gaudir dels seus propis tomàquets, un kit de cultiu a les seves botigues i a Jardiland.

Les varietats disponibles són el tomàquet verd i madur, i el concurs està obert fins l’1 d’abril, data límit per fer la recol·lecció dels tomàquets al setembre, coincidint amb la Gran Final. El més rellevant d’aquest concurs, és, sens dubte, les eines que tindrà el concursant a l’hora d’aprendre a fer correctament el cultiu. Per això, han obert millortomaquetcatala.cat on no només hi ha cabuda a continguts, sinó també consells i l’opció d’interactuar mitjançant xarxes socials, compartir les seves fites i rebre informació dels nostres pagesos i partners experts.

La tendència de menjar saludable i l’experiència d’Ametller Origen en el camp de l’alimentació, a través del seu projecte agrícola amb més de 1.500ha de camps, l’elaboració de productes propis a l’Obrador de Vilafranca del Penedès i la seva vessant comercial a través de les botigues, ha permès liderar aquest projecte que senten tant proper amb l’activitat agrària diària que porten a terme.

A més a més, compten amb altres partners especialistes com SEMBRA, la Revista Cuina, RAC1, Jardiland i l’IRTA que aportaran coneixement de manera contínua per acompanyar als participants que acceptin el repte.

Coses d'empresa

Eix Diari

Eix Diari

Les notícies de les empreses del Garraf, Alt i Baix Penedès

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent