Política municipal

Nota de premsa del PDeCAT Sant Martí

PDeCAT Sant Martí 14-04-2018 15:01 Lectures 580

L’espectacle viscut en el darrer Ple Municipal va ser del tot lamentable i no s’hauria de repetir. La dignitat dels martinencs i les martinenques no pot permetre que un grup de 3 regidors tinguin segrestat el nostre poble.
 
La incapacitat política dels 3 regidors que formen el Govern Municipal es va  posar de manifest una altra vegada,  portant  al  Ple  municipal  propostes  que    no  han  estat negociades, ni tant sols parlades, de les quals l’oposició en té notícia 1 hora abans del Ple en la Comissió Informativa. 
 
Quan no  es té una majoria de suport al Govern, s’ha de negociar i, en cap cas, imposar el criteri de la minsa minoria que dona suport al Govern.
 
El nostre portaveu, Ramon Carbó, va preguntar al Govern per la situació greu d’haver sobrepassat el Sostre de Despesa del 2017, incomplint la llei, i pel fet que la Diputació de Barcelona està fent un Pla Econòmic Financer per Sant Martí, que serà d’obligat compliment. L’Ajuntament de Sant Martí va gastar 200.000 € més del que permet la llei i el Govern Municipal no va saber donar cap  raó.  Un cop més es va posar de manifest la incapacitat de l’actual equip de Govern, ja que, les explicacions que van donar van ser  molt  difuses,  fruit  del  desconeixement  del  funcionament  de  l’Ajuntament. 
 
Aquest fet és preocupant ja que tindrà conseqüències en el futur.
 
El  poble  continua  amb  les  mancances  de  manteniment,  neteja,  problemes  amb  les Entitats culturals i esportives, fruit de la desastrosa gestió de l’actual equip de Govern. Per aquesta raó,  Ramon Carbó va tornar a demanar la dimissió de l’Alcalde per interès general del nostre poble, i que deixi pas a una majoria alternativa. Si més no que faci una moció de confiança.
 
Des del nostre grup, continuem treballant, i posarem  l’interès  de Sant Martí per davant de tot per trobar una solució ràpida i eficaç.
 
#JuntsperSantMartí
@PDeCATSarroca

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament