Cas Montoro

Qui són els 9 de Vilanova?

Pares dels 9 de Vilanova 17-06-2018 20:15 Lectures 5754
Els pares dels 9 de Vilanova. Eix

Els pares dels 9 de Vilanova. Eix

Fins no fa massa dies, encara hi havia qui preguntava qui eren els “9 de Vilanova”...  ara ja ho sabeu, són els nostres fills o, més ben dit,  nosaltres som els seus pares i mares. Som vilanovins i vilanovines que, com als nostres fills, aquell 21 de maig de 2014 ens va canviar la vida i no exagerem: això és un malson que ja dura 4 anys i que esperem s’acabi amb els judicis que se celebraran els dies 25, 26, 27, 28 i 29 de juny a l’Audiència Provincial de Barcelona.
    
Els nostres fills són joves amb estudis universitaris, musicals, professionals..., que han fet  i fan de monitors d’esplai, que participen activament en diverses entitats culturals de la vila, que fan d’entrenador, que estan treballant en feines diverses... no són uns baliga-balaga que tan els fa fred que calent, són crítics i això, en aquest país fa nosa, molesta i per tant, es castiga. Aquell dia van posar veu al que molta gent pensa.

Com a pares i mares els hem educat ens valors de solidaritat i justícia social. Ens hem equivocat? No podem evitar tenir la impressió que si els haguéssim educat per a ser una trepes sense escrúpols, ara no estaríem aquí.

No repetirem el que ja s’ha explicat tantes vegades del que va passar aquell dia però veient que en aquest país el sentit comú és un sentit més aviat escàs, que la justícia funciona com funciona i que no tenim cap cognom d’aquests que surten tant a la televisió,  heu d’entendre que estiguem amoïnats. Amoïnats perquè cada vegada més, el sistema criminalitza la dissidència i ja no ens valen els copets a l’esquena i les paraules d’ànim “ tranquils, ja veureu com tot això queda en res”. S’estan demanant per als nostres fills un total de 29 anys de presó i 10.000 euros en multes i això no és cap broma. És una exageració!  Una desproporció!

I perquè volem que es faci justícia, demanem la seva absolució i  us animem a participar a la manifestació de suport que el proper divendres 22 de juny a les 7 de la tarda, s’iniciarà a la plaça de les Neus per acabar al monument a Francesc Macià. 

US VOLEM A CASA!!!


Manel Ametllé, Neus Boj, Artur Cardona, Núria Formatger, Marcos García, Tahis Jarque, Glòria Pascual, Pilar Planas i Esteve Sivill.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No