Cas Montoro

Sí, jo, el 20 de maig de 2014, no estava però el meu fill sí

Neus Boj 13-05-2018 22:46 Lectures 999
Els 9 de Vilanova. Eix

Els 9 de Vilanova. Eix

Voldria que fos un mal somni, però no ho és, m'agradaria que en aquest temps no tinguessin necessitat de protestar pels drets de tota la ciutadania.

També hi havia moltes més persones, els iaioflautas, membres de la PHA, ciutadans anònims...., les quals també protestaven pel mateix que el meu fill, estaven defensant els drets de tothom, però la majoria només protestem al mercat, a la cua del bus, del metge, a la porta de l'escola.

Es queixaven davant d'un dels responsables d'aquestes retallades, el ministre Montoro.

Sí, per la llei mordassa, les retallades en sanitat, en educació, les pujades de les taxes universitàries, les llargues cues al metge, llistes interminables per una operació.

Allí hauríem d'haver estat tots, perquè aquestes retallades ens afecta a tots. Allà estaven els 9 de Vilanova, per a ells demanen 29 anys de presó i 10.000 € en multes, un preu massa car per protestar, per ser valent i dir-ho en veu alta.

Què deixeu el copet a l'esquena amb el "tranquil·la no passarà res, ja ho veuràs", amb els temps que estem vivint NO, NO estic tranquil·la.

Necessitem la vostra ajuda, necessitem la vostra força.

Us esperem el divendres 22 de juny a les 19 h a la plaça de les Neus.

ELS VOLEM A CASA.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament