Cas Montoro

Sí, jo, el 20 de maig de 2014, no estava però el meu fill sí

Neus Boj 13-05-2018 22:46 Lectures 305
Els 9 de Vilanova. Eix

Els 9 de Vilanova. Eix

Voldria que fos un mal somni, però no ho és, m'agradaria que en aquest temps no tinguessin necessitat de protestar pels drets de tota la ciutadania.

També hi havia moltes més persones, els iaioflautas, membres de la PHA, ciutadans anònims...., les quals també protestaven pel mateix que el meu fill, estaven defensant els drets de tothom, però la majoria només protestem al mercat, a la cua del bus, del metge, a la porta de l'escola.

Es queixaven davant d'un dels responsables d'aquestes retallades, el ministre Montoro.

Sí, per la llei mordassa, les retallades en sanitat, en educació, les pujades de les taxes universitàries, les llargues cues al metge, llistes interminables per una operació.

Allí hauríem d'haver estat tots, perquè aquestes retallades ens afecta a tots. Allà estaven els 9 de Vilanova, per a ells demanen 29 anys de presó i 10.000 € en multes, un preu massa car per protestar, per ser valent i dir-ho en veu alta.

Què deixeu el copet a l'esquena amb el "tranquil·la no passarà res, ja ho veuràs", amb els temps que estem vivint NO, NO estic tranquil·la.

Necessitem la vostra ajuda, necessitem la vostra força.

Us esperem el divendres 22 de juny a les 19 h a la plaça de les Neus.

ELS VOLEM A CASA.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent