Política municipal

Ens han pres el pèl amb la construcció del nou INS Les Vinyes

A Guanyem Cubelles ens sentim estafats i indignats al llegir les darreres declaracions de l'alcaldessa de la nostra vila Rosa Fonoll a una  entrevista d'una pàgina web respecte la construcció del nou institut Les Vinyes.

Segons l´alcaldessa, el Departament d´Ensenyament de la Generalitat de Catalunya els hi ha dit literalment: “que no saben res, que no tenen coneixement que Cubelles vulgui fer un Institut“.

El Govern municipal va dir públicament que ja tenien el vistiplau de la Generalitat, que ha passat aquí? No ho entenem i automàticament ens venen al cap multitud de preguntes:

¿Com és possible que el Departament d´Educació nosàpiga res?

¿Realment es va obrir un expedient al Departament d´Educació per fer el nou Institut?

¿Ens van enganyar quan van dir que la Generalitat volia construir el nou Institut les Vinyes?

¿Era tot plegat una maniobra premeditada per requalificar  urbanísticament  els  terrenys on s´ubicaria el nou Institut?

Al seu dia, Guanyem Cubelles ja va dir públicament que si el nou INS Les Vinyes fos realment una prioritat ja estaria fet. Vam dir que l'ajuntament disposava  de terrenys públics en zones urbanitzades per poder oferir a la Generalitat i que aquesta pogués construir el nou Institut. No enteníem l´obsessió que tenia el govern de Cubellesper ubicar el nou institut al costat de la plaça del mercat, a uns terrenys privats no urbanitzables.

Exigim respostes, explicacions i responsabilitats per part del Govern de Cubelles respecte la situació en la que es troba el nou INS Les Vinyes. S´han de donar explicacions a la comunitat educativa de la nostra vila, a tots els grups polítics que vam votar a favor de la construcció del nou institut i a la ciutadania en general.

S´ha pres el pèl a tothom, s´ha dinamitat la il·lusió de tota la comunitat educativa. Ja fa 10 anys que els alumnes i docents de l´Institut Les Vinyes de Cubelles donen classes a “barracons prefabricats” en unes condicions deplorables. No pot ser que per incompetència d´alguns, triguem moltíssims anys més en veure el nou edifici.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!