Transport públic

Volem que es millori la parada central d’autobusos

Estat actual de la parada central d’autobusos . Eix

Estat actual de la parada central d’autobusos . Eix

Davant de la situació d’abandonament de la parada central d’autobusos del Vendrell, situada a l’avinguda Jaume Carner de la nostra vila, la Xarxa Vendrellenca ha fet una proposta a través del SAC a l’Ajuntament del Vendrell per que es millori.

La nostra taula de treball conjunta, ha analitzat la situació de l’actual parada central  d’autobusos del Vendrell, que ara per ara, és un espai gris, brut, i semi abandonat per l’administració.  El que hem trobat és; el seu nom ha quedat tapat per un quadre elèctric, les seves parets estan plenes de pintades, el cartell de l’ATM té pintades que impedeixen veure el que hi diu, la seva pantalla no es veu bé i està antiquada, des del costat de la parada direcció Barcelona, part de l’ infraestructura té el sostre trencat, el vidre de l’oficina és un taulell d’anuncis, a la banda direcció Barcelona no hi ha cap taulell d’anuncis.
Per aquets motiu i entenent que aquest punt, és el primer que veuen els visitants que arriben al nostre municipi en autobús, hem demanat a l’ajuntament per escrit que facin les següents millores:

1. Substituir les bancades de marbre per bancs normals.

2. Donar color a les parets que hi ha a la banda direcció Barcelona o bé ficar elements que millorin la foscor que provoca l’actual gris.

3. Instal·lar un panell informatiu, a la part direcció Barcelona que indiqui els horaris, i les línees de transport urbà  i un plànol de la ciutat.

4. Instal·lar un panell electrònic a la banda direcció Barcelona per veure les entrades i sortides.

5. Dignificar el nom de la parada d’autobús, fent un molt més vistós.

6. Demanar a l’ATM que fiqui una placa nova dels transports públics.

7. Posar una zona wifi pels usuaris, ja sigui a l’oficina o bé a tota la parada.

8. Instal·lar un panell informatiu que indiqui les arribades dels trens de Rodalies, per si algú ha de fer transbordament.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!