Festa Major 2019

Estem de Festa Major!

Imatge del sostre de foc del Correfoc de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

Imatge del sostre de foc del Correfoc de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

Els qui ens estimem Vilanova i la Geltrú i tenim la sort de viure-la tot l'any, sabem que l'estiu és una època diferent. Quan va avançant el juliol, amb els seus festivals, ja anem notant que s'aproxima la Festa Major, un dels punts àlgids de l'estiu a casa nostra. Aquesta és una festa cabdal per a la ciutat, que llueix les seves millors gales, on moltes persones decideixen vestir-se de blanc en honor a la festivitat de la mare de Déu de les Neus. Són uns dies que els pabordes han sabut farcir d'actes interessants i per a tots els gustos. A més, el programa cada vegada dona més possibilitats durant més dies, ja que aquesta és una ciutat plena de vitalitat i de ganes de festa al carrer.

Per al Gremi d'Hostaleria, quan el cor de Vilanova batega al 100% amb la Festa Major, nosaltres també volem estar al seu costat. Som conscients que el nostre sector és clau per a que tant els vilanovins i les vilanovines com els visitants d'aquests dies passin una experiència meravellosa al voltant de la celebració. Tenim ganes i estem plenament capacitats perquè l'hostaleria i la restauració protagonitzin una vessant molt important de la Festa Major. I és que notem com els bars i restaurants esdevenen, aquests dies, punts de trobada desitjats o fortuïts entre les persones que surten al carrer a celebrar la festa. El dia s'allarga i sempre hi ha un moment per aturar-nos a prendre alguna cosa amb la família o els amics. A més, des del Gremi estem convençuts que no hi ha millor lloc per gaudir de la Festa Major que compartint experiències al voltant d'una taula, de forma més o menys improvisada.

A Vilanova i la Geltrú tenim la sort de disposar d'un ampli ventall de negocis, dins del sector de l'hostaleria i la restauració, que aquests dies també volen viure la Festa Major donant servei tant als clients de tota la vida com als nous o esporàdics, que s'hi troben casualment. Per això, veureu que no són pocs els llocs on la decoració canvia aquests dies i els mateixos treballadors i propietaris participen de la Festa Major guarnint el local o vestint amb algun motiu de l'època.

Per als associats al gremi d'Hostaleria, l'estiu és apassionant i les dates de Festa Major encara més. Des de la nostra professionalitat, també volem que visqueu uns moments especials quan us acosteu a cada un dels nostres negocis. Us volem fer sentir que, nosaltres també, volem viure intensament aquesta meravellosa festivitat.

Visca la Festa Major de Vilanova!

 

Jordi Gasol

President del Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!