Ensenyament

Trobada amb el Síndic de greuges de Catalunya

Plataforma Ciutadana per una escola inclusiva al Garraf 27-01-2020 13:05 Lectures 740
Imatge de la trobada amb el Síndic de greuges de Catalunya. Eix

Imatge de la trobada amb el Síndic de greuges de Catalunya. Eix

La Plataforma ciutadana per una escola inclusiva al Garraf ha rebut la visita de la Sra. Maria Jesús Larios, adjunta per a la defensa dels drets dels infants i dels adolescents del Síndic de Greuges de Catalunya, i la Sra.Judit Sartorio, i la Sra.Mònica Arbeláez, les dues assessores, han pogut visitar i constatar la realitat d'alguns dels centres educatius de Vilanova, tant públics com concertats. 

Al matí han visitat l'Escola pública El Margalló, i a la tarda s'ha dut a terme una reunió, a l'Escola concertada d' infantil i primària El Cim, després de visitar els seus espais.

Membres de la Plataforma, de diferents direccions de les escoles d'infantil i primària i professionals de secundària, i famílies, hem transmés les experiències diàries, les necessitats i les mancances, del model d'educació inclusiu a la comarca, establint mesures envers l'actual situació a la comarca del Garraf, per fer-la realment Inclusiva, des de l'educació bressol fins a l'educació post obligatòries i accés a la vida laboral.

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres