Ensenyament

Trobada amb el Síndic de greuges de Catalunya

Imatge de la trobada amb el Síndic de greuges de Catalunya. Eix

Imatge de la trobada amb el Síndic de greuges de Catalunya. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Plataforma ciutadana per una escola inclusiva al Garraf ha rebut la visita de la Sra. Maria Jesús Larios, adjunta per a la defensa dels drets dels infants i dels adolescents del Síndic de Greuges de Catalunya, i la Sra.Judit Sartorio, i la Sra.Mònica Arbeláez, les dues assessores, han pogut visitar i constatar la realitat d'alguns dels centres educatius de Vilanova, tant públics com concertats. 

Al matí han visitat l'Escola pública El Margalló, i a la tarda s'ha dut a terme una reunió, a l'Escola concertada d' infantil i primària El Cim, després de visitar els seus espais.

Membres de la Plataforma, de diferents direccions de les escoles d'infantil i primària i professionals de secundària, i famílies, hem transmés les experiències diàries, les necessitats i les mancances, del model d'educació inclusiu a la comarca, establint mesures envers l'actual situació a la comarca del Garraf, per fer-la realment Inclusiva, des de l'educació bressol fins a l'educació post obligatòries i accés a la vida laboral.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local