Convivència

Resposta a la Sra. Castillón, referent a la problemàtica de la Plaça de l'Església de Mar

Considerem que la seva rèplica a la nostra carta es basa solament en algunes de les nostres frases o paraules referents a la problemàtica de les persones que fan vida a la Plaça per diferents motius, les quals poden haver portat a dubtoses interpretacions.

La nostra carta no anava "en contra" del col·lectiu de gent sense llar; res més lluny de la realitat. L'escrit era contra l'actitud incívica de determinades persones que freqüenten la plaça, i que fan activitats il·legals amb tota impunitat, i tractava de ser una queixa cap a l'Ajuntament que ha fet cas omís de totes les nostres instàncies enviades des de fa un any, per a solucionar la problemàtica del nostre entorn més proper i la resposta de les quals és el silenci administratiu.

Segur que a cap ciutadà de la nostra vila li agradaria veure dia rere dia, davant de casa seva, persones venent i consumint  droga i alcohol, orinant, en ocasions defecant, embrutant amb llaunes i tot tipus de deixalles la plaça i els bancs,  buidant a terra tot tipus de líquids, etc.

Una plaça en la qual els nens ja no hi poden jugar, ni els grans no poden gaudir de les seves estades als bancs prenent el sol com ho feien abans.

El nostre malestar no va dirigit contra les especials circumstàncies vitals que puguin tenir aquestes persones, sinó contra la seva actitud incívica i inacceptable.

Creiem que tots els seus improcedents adjectius vers nosaltres són gratuïts i, per al seu coneixement, li direm que moltes d'aquestes persones disposen d'una llar i concretament són veïns del barri.

Atentament,

Comunitat de veïns del Carrer Llibertat 147

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!