Convivència

Resposta a la Sra. Castillón, referent a la problemàtica de la Plaça de l'Església de Mar

Comunitat de veïns del Carrer Llibertat 147 16-10-2020 20:54 Lectures 703

Considerem que la seva rèplica a la nostra carta es basa solament en algunes de les nostres frases o paraules referents a la problemàtica de les persones que fan vida a la Plaça per diferents motius, les quals poden haver portat a dubtoses interpretacions.

La nostra carta no anava "en contra" del col·lectiu de gent sense llar; res més lluny de la realitat. L'escrit era contra l'actitud incívica de determinades persones que freqüenten la plaça, i que fan activitats il·legals amb tota impunitat, i tractava de ser una queixa cap a l'Ajuntament que ha fet cas omís de totes les nostres instàncies enviades des de fa un any, per a solucionar la problemàtica del nostre entorn més proper i la resposta de les quals és el silenci administratiu.

Segur que a cap ciutadà de la nostra vila li agradaria veure dia rere dia, davant de casa seva, persones venent i consumint  droga i alcohol, orinant, en ocasions defecant, embrutant amb llaunes i tot tipus de deixalles la plaça i els bancs,  buidant a terra tot tipus de líquids, etc.

Una plaça en la qual els nens ja no hi poden jugar, ni els grans no poden gaudir de les seves estades als bancs prenent el sol com ho feien abans.

El nostre malestar no va dirigit contra les especials circumstàncies vitals que puguin tenir aquestes persones, sinó contra la seva actitud incívica i inacceptable.

Creiem que tots els seus improcedents adjectius vers nosaltres són gratuïts i, per al seu coneixement, li direm que moltes d'aquestes persones disposen d'una llar i concretament són veïns del barri.

Atentament,

Comunitat de veïns del Carrer Llibertat 147

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No