Homenatge

A la Teresa Raventós

Teresa Raventós. Eix

Teresa Raventós. Eix

Amiga de tota la vida, excel·lent persona, treballadora infatigable, ha estat la Teresa, durant 28 anys a la Casa Gran. A una Casa Gran, que no s’ha li ha fet “gran”, doncs ella, com ella mateix reconeix i diu, ha fet amistat i vincles a tots i a totes que ha conegut, tractat (alcaldes, regidors, regidores, tècnics ...). Ho diu tot en aquesta frase: “L’ajuntament de Sant Sadurní ha estat la meva segona casa”.

La personalitat, professionalitat, vocació, responsabilitat, sensibilitat, ha fet que Teresa Raventós, hagi complert aquest mandat de 28 anys, de una manera i amb una nota “excel·lent”. Esplèndida, doncs el tracte que ha tingut i ha hagut entre ella i els moltíssims contactes, ha estat d’exquisida i amable qualitat, deferència, coresponsabilitat entre ells. Evidentment, però, també han existit els moments alegres, tensos, tristos, encara que sempre amb la mateixa premissa “cordialitat”. Amb totes i amb tots, la Teresa, ha posat damunt de tot, la confiança, l’educació, la intensitat, el deure de complir amb la seva feina.

Jo, Francesc Carafí, amb la Teresa Raventós (tècnica de cultura i secretaria d’alcaldia), sempre li he tingut apreci i afecte.
Molta sort Teresa!, i un bon futur!

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!