Política

Aniversari Pedro Sánchez

Satisfactori, compromès, entorpit per la pandèmia Covid/19. S’ha treballat, acordat, pactat molts temes i assumptes relacionats en les diferents capes socials.

Més que algun entrebanc entre els socis de govern (PSOE-PODEMOS). Hi hagut una oposició (PP), molt catastrofista, fatalista, que no ha ajudat gens a la convivència ciutadana. També el líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha tingut de fer moviments, per tal de congeniar amb Pablo Iglesias. Un Pablo Iglesias, al meu entendre, en alguns moments “exaltat”, fora de joc. Al cap i a la fi, però, s’ha arribat al primer aniversari d’aquest binomi.

I hem de continuar aquest any 2021 amb aquesta singularitat plural, diversa, que arribi a tots els segments de la societat. Posant més enfasi en el terme “esquerra”. Un Partit Socialista, amb política de centre-esquerra i un Podemos rebaixant el seu to maximalista. Apostant sempre per el diàleg i la sintonia entre ambdues forces polítiques. Espanya necessita aquest canvi, però alerta, molta tàctica, ètica i complicitat.

Estem davant de una greu crisi, la qual tenim de superar i aliviar, entre totes i tots.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Últims articles publicats


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!